Onneksi olkoon ja kiva kun löysit tänne!

Terahertsi on yksi 10 parhaasta innovatiivisestä teknologiasta joka voi muuttaa maailmaa.
Se on ensimmäinen fysiolaite maailmassa joka sisältää:

- terahertsi taajuusterapiaa
- kvanttitekniikkaa
- optista kvartsitekniikkaa

Tämä taajuussauva on kannettava ja helppokäyttöinen laite jossa on kehittynyt tekniikka.
Ihmiskeho tuottaa myös terahertsitaajuuksia. Vauvat tuottavat enemmän mutta ikäihmiset ja sairaat tuottavat vähemmän ja heikompia terahertsitaajuuksia. 

Sivuiltamme löydät videoita, kuvia ja muuta tietoa johon voit tutustua ja rauhassa päättää jos haluat itsellesi mahdollisuuden terveellisempään elämään terahertsin avulla mikäli päädyt hankkimaan oman iTeraCare terapeuttisen taajuussauvan. Se on kiinalaisten tiedemiesten kehittämä ja se on tarkoitettu kotikäyttöön. Anna kehollesi mahdollisuus parantua luonnollisella tavalla.


iTeraCare -väline ei paranna mitään mutta auttaa kehon soluja, katso kuvat yllä.

Tätä voi kutsua "tee se itse kivunlievityksesksi". Et tarvitse mitään ammattitaitoa tai etukäteistietoa. Annat vain laitteen puhaltaa kohtaan jossa toivot helpostusta. iTeraCare sopii kaikille. Terveet solut voimistuvat, vaurioituneet solut korjaantuvat ja epäterveelliset solut ajautuvat pois. Hoito voi puhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia ja myrkkyjä. Teho tunkeutuu ihon läpi ja saavuttaa luuytimen, mikroverisuonet ja kapillaarit. Mikroverenkierto paranee. Kehon lämpötila säätyy ja vastustuskyky paranee sen myötä, että heikot ja liikkumattomat solut aktivoituvat.

8 askelta kohti parempaa vointia


1. Huonojen solujen poistumista

2. Heikkojen solujen vilkastumista

3. Aktivoitu itseparantuminen

4. Auttaa puhdistamaan meridiaaneja ja lymfakiertoa

5. Parempi mikroverenkierto

6. Parempi sisäelinten toiminta

7. Nestekertymien poistumista

8. Vilkastunut verenkierto

iTeraCare laite sopii käytettäväksi itsesi, juomaveden, kotieläinten ja kasvien hoitoon!

Sen lisäksi, että voit käyttää laitetta puhaltamaan suoraan eri kohtiin kehossa parantamaan kehon tasapainoa, niin voit käyttää iTeraCare -laitetta parantamaan veden koostumusta. Meillä on ystäviä joilla on kotieläimiä joita he hoitavat iTeraCare -laitteella ja koirat ja kissat todella rakastavat tätä hoitoa.

Tilaa oma iTeraCare -laitteesi jo tänään niin voit aloittaa hoidot jo muutaman päivän kuluttua, itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tueksi. Tilasin omani myöhään yhtenä keskiviikko iltana ja vastaanotin laitteen jo maanantaina.Videot alla ovat Englanninkielisiä . Nopeutta ja tekstitystä voi säätää itse.

Taajuussauvaa voi käyttää juomaveden rakenteen muutamiseksi ja se vaikuttaa usein onnistuneesti hyvinvointiin. Siitä voi seurata lisääntynyttä energiaa ja voimaa. Usein koetaan myös, että kiputilat vähenevät. Katso mielellään videota tässä yllä jossa avataan mitä tapahtuu solutasolla. 


Miten tilaan?

iTeraCare kiinnostuksen rekisteröinti ja ostolomake

OHJEET

Tässä näkyy miltä tilaussivusto näyttää. Meidän käyttäjätunnus näkyy Member Username ruudussa. Napsauttamalla kuvaa siirryt tilaussivulle.

iTeraCare -taajuuslaitetta voi ainoastaan tilata jälleenmyyjän kautta, kuten meidän kauttamme. Sitä ei voi ostaa kaupasta tai tilata suoraan jostain toisesta verkkokaupasta.

Olet lämpimästi tervetullut tilaamaan oman laitteesi täältä.

Sen hinta on 499 USD (noin 520 euroa).

Tutustu ensin tilausohjeisiin jonka jälkeen napsautat tilauskuvaa ja siirryt tilaussivulle.

Tarkista, että kentässä "Amount (USD I US Dollar)" lukee 499.00

Huom! Kenttään "Remark" kirjoitat kaikki yhteystietosi ja toivottu käyttäjänimi yhtenä pitkänä rivinä ja jokaisen tiedon välissä tulee olla  yksi välilyönti.

Esimerkiksi näin:

Tiina Testaaja Testarintie 2 65100 Vaasa testaajatiina@gmail.com +358409671046 KUNINGATARTIINA

(Tässä esimerkissä Tiina haluaa käyttäjänimen "KUNINGATARTIINA" on hyvä olla hieman tavallisesta poikkeava käyttäjänimi.)

Kun tämän jälken napsautat "Confirm Submit" näppäintä siirryt automaattisesti seuraavalle sivulle jossa suoritat maksun kätevästi käyttämällä korttia tai PayPal -tiliäsi.

Euro näkyy oletusarvona. Voit valita myös USDn, valinta on sinun. Riippuen ajankohtaisesta valuuttakurssista kortinmyöntäjältä veloitusvaiheessa ja heidän mahdollisista muista maksuista siinä saattaa säästää hieman, tai sitten ei.

Tulet tarvitsemaan käyttäjänimeäsi  (Member Username) myöhemmässä vaiheessa kun kirjaudut verkkosivujen "backofficeen" jossa voit muun muassa seurata lähetystäsi.

Kun olet täyttänyti lomakkeen tässä vieressä ja maksanut napsauttamalla kuvaa niin voimme nopeuttaa lähetystäsi!  Jos sinulla on kiire niin lähetä tekstiviesti numeroon 040 9671046. Lähetämme rekisteröinnin jälkeen sinulle kirjautumistiedot sähköpostiin.

Toimitusaika Suomeen on tällä hetkellä noin 2-3 työpäivää.

Paketti lähetetään Ruotsista DHL:n kuljettamana.

Tulet saamaan toimitusilmoituksen tekstiviestinä.


Miten rekisteröidä tuotetakuu

Kun olet vastaanottanut toimituksen kirjaudut  sisään verkkosivuille ja siirryt Navigate -sivulle jossa napsautat tekstiä Device Warranty. Siihen kohtaan kirjoitat tuotteessa näkyvän sarjanumeron.


Vastuuvapauslauseke

Tämä sivun tarkoitus on informatiivinen. iTeraCare taajuussauva ei paranna sairauksia eikä se korvaa lääkärikäyntiä, terveydenhoitoa tai lääkkeitä. Hakeudu ensin perinteisen terveydenhuollon puoleen ja käytä sitten tätä täydentävänä apuna jos ja kun tuntuu siltä.