Young Living Lavender Laventeli öljy 15ml

Eteerisen Lavender (lavandula angustifolia) -öljyn tuoksu on mainio sekoitus raikkautta, kukkia, puhtautta ja rauhallisuutta. Tämä dynaaminen tuoksu on tehnyt kasvista suositun ainesosan hajuvesissä, saippuoissa, ilmanraikastimissa ja kauneustuotteissa. Lavender on yksi suosituimmista tuotteistamme. Se sopii erinomaisesti aloittelijoille ja on jokaisen kodin perusöljy. Eteerinen Lavender-öljy on suosittu klassisen tuoksunsa vuoksi, mutta lisäksi se on myös erittäin monipuolinen. Tämä öljy voi vaikuttaa parantavasti monilla elämänalueilla ihonhoitotuotteista rentoutukseen.

Ainesosat: 

Lavandula angustifolia* (laventeliöljy)* 100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

Käyttökohteet

  • Lisää muutama tippa voiteisiin, shampoisiin ja ihonhoitotuotteisiin tuomaan klassista tuoksua ja edistämään nuorekkaampaa ihoa.
  • Luo rentouttava ympäristö lisäämällä kylpyyn neljä tippaa Lavender-öljyä ja yksi kupillinen epsomsuolaa.
  • Rentoudu iltaisin rauhoittavan Lavender-öljyä sisältävän niska- tai selkähieronnan avulla.
  • Käytä Lavender-öljyä iltarutiinien aikana hieromalla sitä jalkapohjiin tai käyttämällä sitä diffuuserissa makuuhuoneessa.
  • Lisää sitä Young Living V-6™ -kasviöljyyn ja levitä sitä iholle paikallisesti auringossa vietetyn päivän jälkeen.

Käyttö diffuuserissa

  • Tue nukahtamista täyttämällä makuuhuoneesi Lavender-öljyn rauhoittavalla tuoksulla iltaisin.
  • Levitä lastenhuoneeseen hellävaraista kukkaistuoksua päiväunien aikana, jolloin tuloksena on viihtyisä ja levollinen ympäristö, joka helpottaa pikkuisen nukahtamista.
  • Luo kylpylämäinen ilmapiiri mihin tahansa yhdistämällä Lavender-öljyä muihin ylellisiin tuoksuihin, kuten Eucalyptukseen, Bergamottin tai Cedarwoodiin.

KoeEteerisellä Lavender-öljyllä on kukkainen, rauhoittava tuoksu, jota voidaan käyttää aromaattisesti tai paikallisesti. Monien hyödyllisten ominaisuuksien ansiosta Lavender on yksi suosituimmista tuotteistamme. Etiketin ohjeet
Paikallinen käyttö: Levitä 2-4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässäVaroitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta.

37,39 €