Young Living Stress Away Roll-On 10ml

Tillfälligt slut

Young Livingin Stress Away Essential Oil Roll-On -puikko on täydellinen luonnollinen ratkaisu stressitason laskemiseen arkielämän menoissa. Tämä ainutlaatuinen vaniljan, limetin ja muiden eteeristen öljyjen sekoitus auttaa lievittämään päivittäistä stressiä helposti ja kätevästi. Vaniljaa, limettiä ja viherlaakeria ei ole aiemmin käytetty Young Livingin eteerisissä öljysekoituksissa. Stress Awayn sisältämä eteerinen copaibaöljy on harvinainen tuote Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Ainutlaatuisen roll-on-puikon avulla voit käyttää suosikkiöljyjäsi kätevästi ja siististi.

Koe Stress Awayn rentouttava mutta kirpeä tuoksu auttaa rauhoittamaan mieltä kiireisen päivän aikana. Tätä rauhoittavaa öljyä voidaan käyttää tooppisesti lisäämään rauhaa. Sen roll-on-ominaisuus tekee käytöstä helppoa ja kätevää. 


Käyttö

  • Hiero Stress Awayta ranteisiin kiireisen työpäivän aikana nauttiaksesi sen raikkaasta, rauhoittavasta tuoksusta.
  • Hiero sitä jalkapohjiin iltaisin rentouttavan, rauhoittavan tuoksun saamiseksi.
  • Pakkaa roll-on-puikko kassiisi ja turvaudu siihen ennen ruuhkaliikennettä, autossa pitkillä ajomatkoilla tai kiireisinä työpäivinä.
  • Levitä Stress Awayta kaulalle ja hartioille ennen joogaa luodaksesi rauhoittavan aromaattisen kokemuksen.
  • Lähetä lapsesi kouluun koepäivänä Stress Awayn rauhoittavalla esanssilla.

Käyttöohje Ravista hyvin ja levitä runsaasti ranteisiin ja niskaan.

Huomioitavaa: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta silmiin tai limakalvoihin. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle. Vältä altistumista suoralle auringonvalolle tai UV-säteilylle 12 tuntia tuotteen käyttämisen jälkeen. 

Ainesosat:

Kopaivahartsi (Copaifera officinalis*), limettiöljy (Citrus aurantifolia*), setripuuöljy (Cedrus atlantica*), vaniljan hedelmäuute (Vanilla planifolia), viherlaakerin lehtiöljy (Ocotea quixos*), laventeliöljy (Lavandula angustifolia*).

* 100-prosenttisesti puhdas eteerinen öljy
46,25 €