Young Living Breathe Again® Roll-On 10 ml

Virkistävän ja elvyttävän tuoksunsa ansiosta Breathe Again Roll-On -puikko sopii täydellisesti aikaisiin aamuihin, pitkiin päiviin ja rankkoihin treeneihin. Tämä sekoitus on yhdistelmä Peppermint-, Myrtle- ja Copaiba-öljyjä sekä neljää erilaista Eucalyptus-öljyä, mukaan lukien Eucalyptus Blue, joten tuloksena on tehokas, virvoittava kokemus. Breathe Again sisältää ainesosia, joissa on luonnossa esiintyvää eukalyptolia, ja se tulee kätevänä roll-on-puikkona, jota on helppo käyttää missä ja milloin tahansa.

Paikallinen käyttö: Levitä reilusti rintaan ja kaulaan. 

Huomioitavaa

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle.

Ainesosat: 

Fraktioitu kookos-/palmuöljy, Eucalyptus staigeriana* -öljy, Eucalyptus globulus* -lehtiöljy, Laurus nobilis* (laakerinlehti) -öljy, Rosa rubiginosa* (ruusunmarja) -siemenöljy, Mentha piperita* (piparminttu) -öljy, Eucalyptus radiata* -lehtiöljy, Copaifera reticulata* (kopaiva) -pihkaöljy, Myrtus communis* (myrtti) -öljy, Callitris intratropica* (sininen sypressi) -puuöljy, Eucalyptus bicostata* -öljy.

*100-prosenttisesti puhdas eteerinen öljy41,55 €