Jag sysslar med det jag brinner för

Jag älskar naturen. Jag älskar skönhet. Jag älskar livet. Jag vill skapa ett hälsosammare, vackrare, enklare, bättre liv och göra det tillgängligt för alla.   Just denna passion driver mig framåt. Jag grundade mitt företag för 10 år sedan. Det är en del av mitt liv.

Toimintamme on ihmis- ja eläinystävällistä. Emme hyväksy eläimillä testausta. Suosimme lähi- ja luomutuotantoa.

Tapahtumat 2020 joissa olimme mukana:

  • Joulumyyjäiset 2020 1-18.12.2020
  • Popaalin Joulutori 5-8.11.2020
  • Kässämessut netissä 25-27.09.2020 
  • Popaalin Syystori netissä 4-6.09.2020

Tällä hetkellä ei ole uusia tapahtumia suunnitteilla.

Teet tietoisen valinnan kun tulet asiakkaaksemme. DITT VAL HAR ALLTID BETYDELSE. Vaikutat positiivisesti omaan itseesi ja hyvinvointiisi, ympäristöösi ja luontoon.

VÅR AFFÄRSIDE:

> on tarjota tuotteita ja palveluja hyvinvointiin, henkilökohtaiseen kehitykseen, elämän inspiraatioon ja ekologisuuteen hoitohuoneessamme Lohjan Virkkalassa, koko maassa Internetin kautta sekä ajoittain myös kursseilla, messuilla ja eri tapahtumissa. 

> Meillä on räätälöity tuotevalikoima. Palvelut ja tuotteet liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin, keholle ja mielelle.

> Asiakkaidemme tulee voida luottaa siihen, että meillä on laadukkaat tuotteet ja korkeatasoinen palvelu.

> Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

> Autamme tekemään elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja.

> Haluamme jatkuvasti kehittyä ja pysyä ajan tasalla ja innostaa uusajatteluun liittyen terveyteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen ja räätälöity omista kokemuksistamme. Tuotteemme ja palvelumme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistäviä sekä keholle, että mielelle.

VÅRT MÅL:

On olla menestyvä yritys jonka kanssa on mielekästä olla tekemisissä, jonne asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja jossa työntekijät viihtyvät. Tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluja teemme elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja ja se edistää myönteistä kehitystä ja tietoisuutta maailmassa.

VÅRA VÄRDERINGAR:

Hjärta

Medvetenhet

Ekologi

Engagemang

VÅR VISION:

Haluan inspiroida ja koskettaa tuomalla toivon sanomaa paremmasta maailmasta. Kaikille. Yhdessä saamme aikaan muutosta parempaan. Visio on toivekuva tulevaisuuden tilasta. Se tuo innostusta ja osoittaa, että työllämme on vaikutusta ja todellinen merkitys.

TITTA NÄRMARE

POPULÄRA PRODUKTER

VÄLBEFINNANDE                                                      PRESENTER                                                              SMYCKEN