BETALSÄTT

Alla priser är angivna inklusive moms enligt lagen om mervärdesbeskattning i Finland och valutan är euro.
Webbshopens betalningsförmedling sköts av 
Paytrail Oyj sedan 05.10.2021 och Klarna Payments sedan 03.05.2022.Paytrail Oyj - Servicevillkor för betalningsförmedling


Betalningsförmedlare fr.o.m. 05.10.2021
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid reklamationer ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Betalsätt

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail välittää maksusi kauppiaalle. Kun tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj maksusi on välittynyt.

My Green Today -verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. My Green Today -verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj joka välittää maksusi My Green Today -verkkokauppiaalle. My Green Today -verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo on sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat myös Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 

Pivo käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.          Pivon käyttöehdot

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Klarna Payments - Betalningsvillkor från  03.05.2022Shoppa hur du vill med Klarna för Klarna erbjuder passliga betalningslösningar för alla situationer.

Betala genast.

Kort- och nätbanksbetalningarna liksom övriga Klarna alternativ dyker upp när du väljer Klarna maksut - Klarna Payments.


Betala senare.

Med Klarnalla får du 30 dagars avgifts- och räntefri betalningstid. Betalningstiden börjar när du skickar iväg beställningen. 

Dela upp betalningarna.

Med Klarna kan du beställa nu och dela upp betalningen över tid, upp till 36 månader. Du administrerar dina betalningar och betalningsdagar i Klarna appen.
Klarna villkor, text både på finska och svenska

Mera info om Klarna: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/  svenskspråkig info finns under rubriken Kundservice på svenska.Lisäksi verkkokaupassamme voi maksaa:

 • PayPal

  Maksa nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Voit valita maksun suorittamisen PayPal-saldoltasi tai PayPal-tilillesi liitetyltä maksu- tai luottokortilta.

1. Valitse kassalla maksutavaksi PayPal.

2. Napsauta Vahvista tilaus. Siirryt nyt Paypal.com-sivustolle.

3. Kirjaudu PayPal-tilillesi ja suorita maksu.

4. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin sivustollemme.


 • Tilisiirto pankkitilille 

  Tilausvahvistuksesta löytyy pankkiyhteystiedot, viitenumero ja tilinumero. Näillä tiedoilla voi maksaa tilauksen. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, yleensä jo seuraavana arkipäivänä maksamisesta, laitamme tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen. Huomioitavaa, kun asiakas valitsee maksutavaksi tilisiirron, niin odotamme ensin asiakkaan maksua ja tilaus otetaan käsittelyyn vasta kun maksu on suoritettuna.

 • Lahjakortti

  Maksaessasi lahjakortilla, laita lahjakortissa oleva koodi ostoskorissa kohtaan "lunasta alennuskoodi". Järjestelmä huomioi automaattisesti lahjakortin arvon tilauksen käsittelyssä ja laskee maksuun tulevan määrän.
 • Käteismaksu

  Käteismaksu vain sopimuksesta ETUKÄTEEN kauppiaan kanssa noudettavien tai henkilökohtaisesti toimitettavien tilausten yhteydessä.