Young Living Cedarwood Setripuu öljy 15ml

Eteerisen Cedarwood (cedrus atlantica) -öljyn metsäinen, lämmin ja pihkainen tuoksu luo rentouttavan, rauhoittavan ja lohduttavan ilmapiirin iltatoimien ajaksi diffuuserilla käytettynä. Cedarwood-öljyn puhdistavat ja kosteuttavat ominaisuudet tekevät siitä myös oivallisen lisän ihonhoitotuotteisiin. Paikallisesti käytettynä se voi auttaa ylläpitämään terveen ja nuorekkaan näköistä ihoa. Cedarwood-öljyä voidaan myös hieroa päänahkaan, jolloin hiuksista saadaan terveemmän näköisiä.

Ainesosat:
Cedrus atlantica* (setripuu) -puunkuoriöljy* 100-prosenttisesti puhdas eteerinen öljy

Käyttökohteet

  • Diffuuserilla käytettynä Cedarwood-öljy luo rauhoittavan ilmapiirin illalla ja auttaa poistamaan hajuja.
  • Levitä 1-2 tippaa tyynylle ennen nukkumaanmenoa.
  • Lisää pari tippaa itse tehtyyn ulkosuihkeeseen, johon on sekoitettu öljyjä, kuten Citronella, Rosemary, Tea Tree, Myrtle, Clove tai Lemongrass, ja käytä urheilutapahtumissa tai retkeilyn aikana.
  • Hemmottele itseäsi kotona päänahan hieronnalla. Lämmitä muutama tippa kämmenten välissä ja hiero päänahkaan terveen näköisiä hiuksia varten.
  • Auta puhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa lisäämällä Cedarwood-öljyä voiteisiin ja ihonhoitotuotteisiin.

KoeEteerisessä Cedarwood-öljyssä on lämmin, rentouttava tuoksu diffuuserilla käytettynä. Sitä voidaan käyttää paikallisesti iholla ja hiuksissa kosteuttamaan ja hoitamaan. Etiketin ohjeet
Paikallinen käyttö: Levitä 2-4 tippaa suoraan haluamallesi alueelle. Laimentaminen ei ole tarpeen, lukuun ottamatta erittäin herkkiä ihotyyppejä. Käytä tarvittaessa. 

Aromaattinen käyttö: Käytä diffuuserilla korkeintaan tunnin ajan kolmesti päivässä. 

Varoitukset: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa silmistä ja limakalvoilta. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on lääkitys tai diagnosoitu sairaus, kysy terveydenhuollon ammattilaiselta ennen tuotteen käyttöä sen soveltuvuudesta sinulle. Vältä suoraa auringonvaloa ja UV-säteitä 12 tuntia tuotteen käytön jälkeen.

18,12 €