Young Living Thieves® Whitening Toothpaste - Hammastahna 114g

Tillfälligt slut

Thieves valkaiseva hammastahna

Aloita aamusi raikkaasti Thieves® Whitening Toothpastella. Tämän plakkia vastaan taistelevan hammastahnan puhtaat ja turvalliset kasvipohjaiset ainesosat pitävät hampaasi valkoisina ja ikenesi hyväkuntoisina hammaskiillettä vaurioittamatta. Koko perheelle soveltuva hammastahna ei sisällä fluoria tai muita haitallisia ainesosia. Sinulla on entistäkin suurempi syy hymyyn, kun valitset Thieves Whitening Toothpasten! 

Levitä hammastahnaa hammasharjaan jokaisen aterian jälkeen ja pese hampaita vähintään 2 minuutin ajan. Huuhtele hyvin. Älä niele. Ei sovellu alle 2-vuotiaiden lasten käyttöön, ellei hammaslääkäri tai lääkäri ole määrännyt toisin.

Ainesosat: Glyseriini, vesi, silika, ksylitol, kalsiumhydroksiapatiitti, natrium myristaatti glutamaatti, kalsiumkarbonaatti, perliitti, natriumbikarbonaatti, sinkkisitraatti, mentoli, appelsiinin (Citrus aurantium dulcis)* kuoriöljy, vihermintun (Mentha spicata)* lehtiuute, ksantaanikumi, steviosidi, mausteneilikan (Eugenia caryophyllus)* nuppuöljy, piparminttuöljy (Mentha piperita)*, kookosöljy (Cocos nucifera), sitruunan (Citrus limon)* kuoriöljy, kanelin (Cinnamomum Zeylanicum)* kuoriöljy, rosmariinin (Rosmarinus officinalis)* lehtiöljy.

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy.


18,12 €