VERKKOKAUPPIAS PIA

Minä olen Pia, ja yritykseni My Green Today on alunperin kehittynyt omasta elämäntavastani ja harrastuksistani. Sijaintimme on Lohja ja toimintamme on maanlaajuinen.

Kun katson elämääni taaksepäin, jokainen pala osuu sujuvasti paikoilleen. Elämä on jatkuva prosessi ja minusta tuntuu että on olemassa ikään kuin lanka läpi tämän prosessin. Jokin joka vie meitä eteenpäin, joka kannustaa ja edistää kehitystä. Oman elämänmatkani varrella, aivan kuten monilla muilla, on ollut paljon iloa ja onnea mutta myös kovia aikoja. Useat käännekohdat johtivat lopulta päätöksiin ja kehitykseen joiden seurauksena on joka tavalla rikkaampi elämä. Enemmän helppoutta ja iloa.

Työelämässä olen aina ollut käytännöllisessä ja ihmisläheisessä työssä. Minulla on pitkä ura takanani matka- ja palvelualalla, myös hallinnollisissa tehtävissä ja rahoitusalalla, mutta aina kuitenkin asiakkaiden parissa.
Kun mielenkiintoni vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin oli herännyt kävin eri kursseja ja koulutuksia ja samalla ajatus puhtaasta ja luonnollisesta elämäntavasta tuli yhä tärkeämpi.

Yrittäjyyteen minua ajoi, monen mutkan kautta, oma henkinen kehitykseni, rakkaus luontoon, hyvinvointiin sekä halu auttaa muita ja luoda kauneutta arkeen ja tietoisuutta maailmaan. Sisimmässäni muodostui tarve tehdä merkityksellistä työtä.

Minua kiinnostavat monet asiat mutta erityisesti ekologisuus, meditaatio, eri kulttuurit, sisustaminen ja henkisyys. Lisäksi suuri intohimoni on inhimillinen kasvu ja rajattomat kehitysmahdollisuutemme

Olen kiitollinen kaikesta elämäni varrella. Maailmassani on paljon vaihtoehtoja. Olen ottanut monta askelta kohti omaa voimaani, josta en aiemmin tiennyt mitään. Tietoinen elämä. Mikä kaikki onkaan mahdollista?

Kiitollisuudella
Pia