MAKSUTAVAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) ja valuutta on euro.
 Verkkokauppamme maksunvälityspalvelun toteuttaja on Paytrail Oyj 05.10.2021 alkaen.Paytrail Oyj - Maksupalveluehdot 05.10.2021 alkaen

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Betalningsförmedlare fr.o.m. 05.10.2021
Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid reklamationer ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.
Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Payment Service Provider beginning October 5th, 2021

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc

Business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

Maksutavat 

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail välittää maksusi kauppiaalle. Kun tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj maksusi on välittynyt.

My Green Today -verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. My Green Today -verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj joka välittää maksusi My Green Today -verkkokauppiaalle. My Green Today -verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo on sovelluksessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat myös Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 

Pivo käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.          Pivon käyttöehdot

Siirto           Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot   Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF] )


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ei vielä käytössä: Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oyj kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

(Collector          Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]          Collector-tuoteseloste [PDF]          Lue lisää: Collector.fi )

(Jousto          Jousto-tuoteseloste [PDF]          Lue lisää: Jousto.com )

(OP Lasku          OP Laskun kuluttajaehdot [PDF]          OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle [PDF]          Lue lisää: Op.fi )

(AfterPay          Lue lisää: AfterPay.fi )

----------------------------------------------------------------------------------------------
Lisäksi verkkokaupassamme voi maksaa:

 • PayPal

  Maksa nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Voit valita maksun suorittamisen PayPal-saldoltasi tai PayPal-tilillesi liitetyltä maksu- tai luottokortilta.

1. Valitse kassalla maksutavaksi PayPal.

2. Napsauta Vahvista tilaus. Siirryt nyt Paypal.com-sivustolle.

3. Kirjaudu PayPal-tilillesi ja suorita maksu.

4. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin sivustollemme.


 • Tilisiirto pankkitilille 

  Tilausvahvistuksesta löytyy pankkiyhteystiedot, viitenumero ja tilinumero. Näillä tiedoilla voi maksaa tilauksen. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, yleensä jo seuraavana arkipäivänä maksamisesta, laitamme tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen. Huomioitavaa, kun asiakas valitsee maksutavaksi tilisiirron, niin odotamme ensin asiakkaan maksua ja tilaus otetaan käsittelyyn vasta kun maksu on suoritettuna.

 • Lahjakortti

  Maksaessasi lahjakortilla, laita lahjakortissa oleva koodi ostoskorissa kohtaan "lunasta alennuskoodi". Järjestelmä huomioi automaattisesti lahjakortin arvon tilauksen käsittelyssä ja laskee maksuun tulevan määrän.
 • Käteismaksu

  Käteismaksu vain sopimuksesta ETUKÄTEEN kauppiaan kanssa noudettavien tai henkilökohtaisesti toimitettavien tilausten yhteydessä.