MAKSUTAVAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV) ja valuutta on euro.
 Verkkokauppamme maksupalvelukumppanina toimii Checkout Finland Oy.

Checkout Finland Oy - Maksupalveluehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

My Green Today -verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. My Green Today -verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi My Green Today -verkkokauppiaalle. My Green Today -verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo          Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.          Pivon käyttöehdot

Ei vielä käytössä:

(MobilePay          Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.          MobilePayn ehdot )

(Siirto           Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot   Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF] )

(Apple Pay          Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla          Apple Payn käyttöehdot )


Lasku- ja osamaksupalvelut - Ei vielä käytössä

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

(Collector          Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]          Collector-tuoteseloste [PDF]          Lue lisää: Collector.fi )

(Jousto          Jousto-tuoteseloste [PDF]          Lue lisää: Jousto.com )

(OP Lasku          OP Laskun kuluttajaehdot [PDF]          OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle [PDF]          Lue lisää: Op.fi )

(AfterPay          Lue lisää: AfterPay.fi )


Checkout Finland Oy Terms in English, please click here

Checkout Finland Oy Villkor på svenska, klicka härLisäksi verkkokaupassamme voi maksaa:

 • PayPal

  Maksa nopeasti ja turvallisesti PayPalilla. Voit valita maksun suorittamisen PayPal-saldoltasi tai PayPal-tilillesi liitetyltä maksu- tai luottokortilta.

1. Valitse kassalla maksutavaksi PayPal.

2. Napsauta Vahvista tilaus. Siirryt nyt Paypal.com-sivustolle.

3. Kirjaudu PayPal-tilillesi ja suorita maksu.

4. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin sivustollemme.


 • Tilisiirto pankkitilille 

  Tilausvahvistuksesta löytyy pankkiyhteystiedot, viitenumero ja tilinumero. Näillä tiedoilla voi maksaa tilauksen. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, yleensä jo seuraavana arkipäivänä maksamisesta, laitamme tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen. Huomioitavaa, kun asiakas valitsee maksutavaksi tilisiirron, niin odotamme ensin asiakkaan maksua ja tilaus otetaan käsittelyyn vasta kun maksu on suoritettuna.

 • Lahjakortti

  Maksaessasi lahjakortilla, laita lahjakortissa oleva koodi ostoskorissa kohtaan "lunasta alennuskoodi". Järjestelmä huomioi automaattisesti lahjakortin arvon tilauksen käsittelyssä ja laskee maksuun tulevan määrän.
 • Käteismaksu

  Käteismaksu vain sopimuksesta ETUKÄTEEN kauppiaan kanssa noudettavien tai henkilökohtaisesti toimitettavien tilausten yhteydessä.