Intohimoista tekemistä

Rakastan luontoa. Rakastan kauneutta. Rakastan elämää. Haluan tehdä elämästä terveellisemmän, kauniimman, helpomman, paremman ja tuoda se kaikkien saataville.  Juuri tämä intohimo ajaa minua eteenpäin. Perustin yritykseni 9 vuotta sitten. Se on osa elämääni.

Toimintamme on ihmis- ja eläinystävällistä. Emme hyväksy eläimillä testausta. Suosimme lähi- ja luomutuotantoa.

Tapahtumat 2020 joissa olemme mukana:

  • Joulumyyjäiset 2020 1-18.12.2020 Linkki
  • Popaalin Joulutori 5-8.11.2020   Linkki
  • Kässämessut netissä 25-27.09.2020 
  • Popaalin Syystori netissä 4-6.09.2020

Teet tietoisen valinnan kun tulet asiakkaaksemme. VALINNALLASI ON AINA MERKITYSTÄ. Vaikutat positiivisesti omaan itseesi ja hyvinvointiisi, ympäristöösi ja luontoon.

LIIKEIDEAMME:

> on tarjota tuotteita ja palveluja hyvinvointiin, henkilökohtaiseen kehitykseen, elämän inspiraatioon ja ekologisuuteen hoitohuoneessamme Lohjan Virkkalassa, koko maassa Internetin kautta sekä ajoittain myös kursseilla, messuilla ja eri tapahtumissa. 

> Meillä on räätälöity tuotevalikoima. Palvelut ja tuotteet liittyvät terveyteen ja hyvinvointiin, keholle ja mielelle.

> Asiakkaidemme tulee voida luottaa siihen, että meillä on laadukkaat tuotteet ja korkeatasoinen palvelu.

> Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

> Autamme tekemään elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja.

> Haluamme jatkuvasti kehittyä ja pysyä ajan tasalla ja innostaa uusajatteluun liittyen terveyteen ja henkilökohtaiseen kehitykseen.

Tuotevalikoimamme on ainutlaatuinen ja räätälöity omista kokemuksistamme. Tuotteemme ja palvelumme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistäviä sekä keholle, että mielelle.

TAVOITTEEMME:

On olla menestyvä yritys jonka kanssa on mielekästä olla tekemisissä, jonne asiakkaat palaavat yhä uudelleen ja jossa työntekijät viihtyvät. Tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja palveluja teemme elämäntavasta ja valinnoista yksinkertaisia ja helppoja ja se edistää myönteistä kehitystä ja tietoisuutta maailmassa.

YDINARVOMME:

Sydän

Tietoisuus

Ekologisuus

Sitoutuminen

VISIOMME:

Haluan inspiroida ja koskettaa tuomalla toivon sanomaa paremmasta maailmasta. Kaikille. Yhdessä saamme aikaan muutosta parempaan. Visio on toivekuva tulevaisuuden tilasta. Se tuo innostusta ja osoittaa, että työllämme on vaikutusta ja todellinen merkitys.

TUTUSTU MEIHIN

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

HYVINVOINTI                                                      LAHJAT                                                                   KORUT