TOIMITUSEHDOT

My Green Today
verkkokauppa


TOIMITUSHINNAT

Korut, kasvomaskit ja eteeriset öljyt 5 ml ja 15 ml: Postin kirje Plus merkillä

Kirje toimitetaan kotiin postilaatikkoon. Lähetämme Postin seurantatunnuksen heti kun kirje on lähtenyt matkaan.

3,30 €

Postin XXS paketti kotimaahan

Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon. Mitat: enintään 25 x 35,3 x 3 cm, 2 kg. Lähetämme Postin seurantatunnuksen heti kun paketti on lähtenyt matkaan.

4,90 €

Postin paketti kotimaahan, nouto postitoimipisteestä

Lähetämme Postin seurantatunnuksen heti kun paketti on lähtenyt matkaan.

6,90 €

Postin kotiinkuljetus

Tilaus toimitetaan perille asiakkaan antamaan osoitteeseen 1-5 arkipäivässä ja Posti sopii vastaanottajan kanssa toimitusajankohdan. Kotiinkuljetus toimii arkisin klo 9-21.

10,90€

Matkahuolto paketti kotimaahan, nouto palvelupisteestä

Lähetämme seurantatunnuksen heti kun paketti on lähtenyt matkaan.

6,90€

Ärräpussi

Mitat: enintään korkeus 45 cm, leveys 24 cm, syvyys 7 cm Paino: enintään 5 kg. Ärräpussi toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään R-kioskiin. Toimitusaika on noin 2 - 5 arkipäivää. Lähetämme seurantatunnuksen heti kun Ärräpussi on lähtenyt matkaan.

5,90 €

Toimitamme toistaiseksi vain Suomeen.

Nouto/Toimitus sopimuksesta

Tämä vaihtoehto ainoastaan sopimuksesta ENNAKKOON kauppiaan kanssa.

0,00 €


TILAUKSET

Saat sähköpostiisi automaattisen tilausvahvistuksen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ota heti yhteyttä: info(at)mygreentoday.eu.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24 %, 14 % tai 10 %. Valuuttana on euro.

TOIMITUSAJAT

Lähetämme normaalioloissa tilauksesi 1 - 3 arkipäivää maksustasi.

Emme valitettavasti voi luvata mitään varmaa toimitusaikaa koska se ei ole meidän käsissämme sen jälkeen kun olemme lähettäneet tilauksesi. Lähetämme paketin seurantatunnuksen asikkaalle heti sen jälkeen kun se on tiedossamme.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme sivuillamme mahdollisista poikkeavuuksista.

TILAA LAHJA/POIKKEAVA TOIMITUSOSOITE

Kun olet siirtynyt kassalle ja olet kohdassa "Laskutustiedot" on mahdollista valita poikkeava toimitusosoite. Tätä voi käyttää esim. jos haluaa tilauksen toimitettua mökille tai toimitettua lahjana suoraan saajalle. Napsauta ruksi kohtaan Toimitus eri osoitteeseen. Viimeisessä vaiheessa voit vielä kirjoittaa vapaamuotoisen tekstin kohdassa Lisätiedot. Siihen voi esim. kirjoittaa viestin lahjan saajalle kun on tilannut onnittelukortin sekä jotain muuta koskien tilaustasi esim. lahjan toivottu lähetyspäivä.

PALAUTUKSET/VAIHTO/REKLAMAATIO

Pakkaan kaikki lähetykset huolella ja rakkaudella. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, otathan yhteyttä välittömästi sähköpostitse: info(at)mygreentoday.eu kun olet vastaanottanut sen. Teemme kaikkemme, että olisit tyytyväinen asiakas.

Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, tulee asiasta ilmoittaa viipymättä joko kotisivujemme palautelomakkeella tai sähköpostilla: info(at)mygreentoday.eu. Vastaamme palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvista kuluista.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee olla jälleenmyyntikelpoinen eli käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Käyttäjä maksaa aiheuttamastaan vahingosta. Palautus on maksullinen ja palautus- ja käsittelykulut 6,00 € vähennetään palautettavasta summasta. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus. Noutamattomista lähetyksistä peritään palautuskuluja seuraavasti: kirjelähetykset 6 €, paketit 10 €.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilaamasi tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti Postissa vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme: info(at)mygreentoday.eu ja sovi uuden tuotteen/tuotteiden toimittamisesta.

Noutamattomat lähetykset

Noutamattomat tilaukset aiheuttavat aiheettomia käsittely- ja toimituskuluja, minkä vuoksi pidätämme oikeuden asiakkuuden sulkemiseen.

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

MAKSAMINEN

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. My Green Today -verkkokaupan maksupalvelukumppanina toimii toistaiseksi Stripe. Se tulee muuttumaan kesäkuun alussa 2021 Checkout maksupalveluun ja muutamme tiedot tähän heti kun sopimuksemme Checkout Finland Oy maksupalvelun kanssa on aktivoitu. Checkout Finland Oy maksupalveluehdot löytyvät täältä.

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

- KORTTIMAKSU:  Stripe Payments on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset verkkokauppamme Maksutapa-sivulla korttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä.

- TILISIIRTO pankkitilille: voit maksaa tilauksen viimeistelyn jälkeen pankkisiirtona suoraan verkkopankistasi pankkitilillemme. Saat maksutiedot tilauksen yhteydessä. Muista viitenumero.

- MobilePay: Lähetämme maksupyynnön MobilePayn kautta puhelimeesi kun olemme saaneet tilauksesi. Maksunsaajana näkyy kauppiaan nimi.

- PayPal: kun olet valinnut Vahvista tilaus siirryt PayPal.com-sivustolle jossa kirjaudu PayPal-tilillesi ja suoritat maksu. Kun maksu on hyväksytty, palaat takaisin sivustollemme.

- Käteismaksu toimituksen/noudon yhteydessä josta sovitaan erikseen kauppiaan kanssa


Varaamme oikeuden loppuunmyyntiin sekä pidentyneeseen toimitusaikaan sekä mahdollisiin hintavirheisiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Tilaajan velvollisuus on ennen tilauksen tekoa tutustua kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot päivitetty:

 28.05.2020, 07.08.2020, 06.06.2021, 11.06.2021

My Green Today