Holy Lama Naturals: saippua Sademetsä, 100 g

Uusi!

Holy Lama Naturals käsin valmistettu, ayurvedinen saippua Rainforest. Tuoksu: Vetiveria joka antaa luonnollisen, viilentävän vaikutuksen.

Ainesosat: 

99.9% Natural origin ingredients
Ingredients: Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil*, Aqua*, Sodium Hydroxide*, Parfum, Taraktogenos Kurzii (Cahulmoogra) Seed Oil*, Carum Copticum (Ajowan) Fruit Extract*, Vetiveria Zizianoides (Vetivert) Root Oil*, Pogostemon Cablin Leaf (Patchouli) Oil*, Curcuma Longa (Turmeric) Root Oil*, Cedrus Deodara (Cedar) Wood Oil*, Cyperus Esculentus (Nagarmotha) Root Oil*.
*Natural origin ingredients
**Allergens

Holy Lama tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista välttäen vahvoja kemikaaleja ja synteettisiä aineita. Vartalotuotteet ovat vegaanisia, GMO vapaita, käsin tehtyjä ja eläinkokeettomia. Holy Lama käyttää mahdollisuuksien mukaan eettisesti kestävää pakkausmateriaalia. Tuotannossa syntyy alle prosentin verran jätettä ja nämä jätteet käytetään sekä polttoaineena että karjan rehuna, jolloin hiilijalanjälki pysyy poikkeuksellisen alhaisena.


Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa
Holy Lama -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Aina kun mahdollista, pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja. Valmistuksen aikana syntyy alle 1% hävikkiä ja kaikki syntyvät jätteet käytetään polttoaineena tai karjanrehuna, joten tuotteiden hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja yhteistyö perustuu yli seitsemän vuosikymmenen aikana vakiintuneisiin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Liiketoiminta perustuu 'no-credit'-periaatteeseen, eli kaikille maanviljelijöille ja raaka-ainetoimittajille maksetaan palkkio välittömästi. Tehdas maksaa oikeudenmukaista palkkaa henkilöstölle ja reiluja hintoja viljelijöille.

Naisten yritys
Holy Lama Naturals on Intian hallituksen hyväksymä naisten yritys Keralassa, Intiassa. Yli 80% työntekijöistä on naisia ja suurin osa heistä tulee vaikeista elämäntilanteista, joissa naista on uhannut joutua syrjäytyneeksi yhteiskunnan ulkopuolelle (esim. leskeksi jääminen ja puolison hylkääminen). Holy Lamalla työskennellessä naiset saavat uuden mahdollisuuden kukoistaa, tienata oman elantonsa ja elää omaa, itsenäistä elämää.

5,20 €