Holy Lama Naturals: saippua Ruusu, 100 g

Holy Lama Naturals käsin valmistettu, ayurvedinen saippua. Pyöreä.

Koko: 100 g

Ainesosat: 

100% Natural origin ingredients

Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil*, Aqua*, Sodium Hydroxide*, Parfum*, Pelargonium Graveolens Leaf (Geranium) Oil*, Vetiveria Zizanioides (Vetivert) Root Oil*, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil*, Cananga Odorata Flower (Ylang Ylang) Oil*, Cedrus Deodara (Cedar) Wood Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil*, Pogostemon Cablin Leaf (Patchouli) Oil*, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**, Eugenol**.

*Natural origin ingredients
**Allergens


Holy Lama tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista välttäen vahvoja kemikaaleja ja synteettisiä aineita. Vartalotuotteet ovat vegaanisia, GMO vapaita, käsin tehtyjä ja eläinkokeettomia. Holy Lama käyttää mahdollisuuksien mukaan eettisesti kestävää pakkausmateriaalia. Tuotannossa syntyy alle prosentin verran jätettä ja nämä jätteet käytetään sekä polttoaineena että karjan rehuna, jolloin hiilijalanjälki pysyy poikkeuksellisen alhaisena.

Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa
Holy Lama -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Aina kun mahdollista, pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja. Valmistuksen aikana syntyy alle 1% hävikkiä ja kaikki syntyvät jätteet käytetään polttoaineena tai karjanrehuna, joten tuotteiden hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja yhteistyö perustuu yli seitsemän vuosikymmenen aikana vakiintuneisiin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Liiketoiminta perustuu 'no-credit'-periaatteeseen, eli kaikille maanviljelijöille ja raaka-ainetoimittajille maksetaan palkkio välittömästi. Tehdas maksaa oikeudenmukaista palkkaa henkilöstölle ja reiluja hintoja viljelijöille.


5,20 €