Holy Lama Naturals: saippua Yogi, 100 g

Uusi!

Holy Lama Naturals käsin valmistettu, ayurvedinen saippua sisältää kasvitieteen arvostetuimpia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Saippuan uskotaan toimivan antibakteerisesti, viruksia ja sieniä estävänä, sekä ihosairauksia hoitavana.

Ainesosat: 

Virgin Coconut oil, Water, Caustic Soda, Vetivert oil, Ylang Ylang oil, Lavender oil, Neem oil, Spiked Ginger Lily extract, Patchouli oil, Geranium oil, Nagarmotha oil, Orange oil, Palmarosa oil, Holy Basil oil, Citronellol*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*.

*Allergens present in essential oils.

Holy Lama tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista välttäen vahvoja kemikaaleja ja synteettisiä aineita. Vartalotuotteet ovat vegaanisia, GMO vapaita, käsin tehtyjä ja eläinkokeettomia. Holy Lama käyttää mahdollisuuksien mukaan eettisesti kestävää pakkausmateriaalia. Tuotannossa syntyy alle prosentin verran jätettä ja nämä jätteet käytetään sekä polttoaineena että karjan rehuna, jolloin hiilijalanjälki pysyy poikkeuksellisen alhaisena.


Luonnollinen - Kestävä - Reilu kauppa
Holy Lama -tuotteet on valmistettu pääasiassa luonnollisista ainesosista välttäen voimakkaiden kemikaalien tai synteettisten aineiden käyttöä. Aina kun mahdollista, pakkauksissa käytetään kestäviä materiaaleja. Valmistuksen aikana syntyy alle 1% hävikkiä ja kaikki syntyvät jätteet käytetään polttoaineena tai karjanrehuna, joten tuotteiden hiilijalanjälki on poikkeuksellisen pieni. Tuotteiden valmistukseen käytetyt raaka-aineet hankitaan pääasiassa paikallisilta maanviljelijöiltä Keralassa ja muualla Intiassa, ja yhteistyö perustuu yli seitsemän vuosikymmenen aikana vakiintuneisiin suhteisiin maanviljelijöiden kanssa. Liiketoiminta perustuu 'no-credit'-periaatteeseen, eli kaikille maanviljelijöille ja raaka-ainetoimittajille maksetaan palkkio välittömästi. Tehdas maksaa oikeudenmukaista palkkaa henkilöstölle ja reiluja hintoja viljelijöille.

Naisten yritys
Holy Lama Naturals on Intian hallituksen hyväksymä naisten yritys Keralassa, Intiassa. Yli 80% työntekijöistä on naisia ja suurin osa heistä tulee vaikeista elämäntilanteista, joissa naista on uhannut joutua syrjäytyneeksi yhteiskunnan ulkopuolelle (esim. leskeksi jääminen ja puolison hylkääminen). Holy Lamalla työskennellessä naiset saavat uuden mahdollisuuden kukoistaa, tienata oman elantonsa ja elää omaa, itsenäistä elämää.

5,20 €