Rosa Orm - tarotkortit

-30%

Kotimainen pakka Rosa Orm - tarotkortit + ohjekirjanen jossa ohjeet kolmella kielellä Suomi + Ruotsi + Englanti
Minna Grönstrand
78 korttia. Kortin koko: 61 × 112 mm

Ohjekirjanen 203 sivua.

Tarot voi antaa luoville ihmisille uusia ideoita, ja auttaa sinua etsimään uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Itsetuntemus ja -ymmärrys ovat myös tärkeitä kaikille johtajille, riippumatta siitä johdatko lähinnä itseäsi vai myös muita ihmisiä.

Tarotin alkuperästä on monenlaisia teorioita. 1400-luvun Italiassa vastaavanlaisia kortteja käytettiin pelikortteina. Kuvitusten pohjana oli uskonnollista symboliikkaa, sosiaalisia olosuhteita ja ajalle ominaisia ideoita. Tarotin tunnetuin käyttötapa on kuitenkin nykyään ennustaminen.

ROSA ORM TAROT

Rosa Orm - galleriaomistajan avataari - on tarot-gurumme. Hän on intensiivisesti tutkinut tarotia vuodesta 2008 lähtien.

"Rosa Orm -tarot syntyi seurauksena siitä että halusin yhdistää tarot-intressini työhöni taiteilijana ja maalaajana. Minusta mielenkiintoista oli idea siitä, että tarotin symboliikassa on paljon samaa kuin C.G. Jungin psykologisessa teoriassa arkkityypeistä ja yhteisestä alitajunnasta. Olin aluksi innostunut tekemään maalauksia sisäisestä maailmasta, mutta ajan kanssa ajatus omista tarot-korteista alkoi tuntua hauskalta.

"Olen seurannut perinteistä 78 kortin rakennetta, ja käyttänyt keskeisiä symboleja, mutta säilyttääkseni taiteellisen vapauteni ja välttääkseni sitä, että lopputulos olisi liian lähellä jonkun muun tekijän kortteja, olen maalannut suhteellisen intuitiivisesti ja käyttänyt omalle taiteelleni keskeisiä hahmoja. En myöskään ole käyttänyt maljoja, sauvoja, miekkoja ja rahoja elementteinä kaikissa pienen arkanan maalauksissa.

"Tätä projektia varten olen lukenut paljon tarot-kirjallisuutta ja opiskellut historiaa, uskontotiedettä ja psykologiaa. Oman tarot- ja elämänkokemuksen lisäksi olen tässä hyödyntänyt aikaisempaa kauppa- ja mediakoulutuksiani. Toivon että tämä tarot-pakka toimii aloittelijoille sen lisäksi että se voi antaa kokeneimmille tarot-käyttäjille vaihtelua ja uusia näkökulmia.

"Pakka on suunniteltu innoittamaan ja auttamaan sinua lisäämään tietoisuuttasi ja kykyäsi ratkaisemaan ongelmia, riippumatta siitä oletko suunnittelija, keksijä vai haluatko ratkoa pieniä, mutta tärkeitä oman elämäsi pulmia. Jokainen ihminen saa Tarotista erilaisia vastauksia."

Paketti EI mahdu postilaatikkoon.


20,30 € 29,00 €