Young Living Aktiivihiili SAIPPUA 85g Charcoal Bar Soap

Syväpuhdistava pala saippua epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.

Aktivoitu hiilipulveri puhdistaa kasvot ja vartalon tehokkaasti-Young Living Charcoal Bar Soap poistaa iholta epäpuhtaudet ja ylimääräisen öljyn vahingoittamatta ihon luonnollista suojakerrosta. Sekä miehille että naisille soveltuva luonnollisista ainesosista valmistettu saippua sisältää luonnollisia ihoa puhdistavia ja kosteuttavia aineosia, ja jättää ihosi puhtaan ja pehmeän tuntuiseksi. Sopii sekä kasvojen että vartalon puhdistamiseen. Soveltuu erityisesti sekaihon, öljyisen ihon ja epäpuhtaan ihon puhdistamiseen.

Ominaisuudet ja edut

Valmistettu ihoa tehokkaasti puhdistavasta aktiivisesta hiilestä ja eteerisistä öljyistä

Jättää ihon puhtaaksi ja pehmeäksi

Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä säilöntäaineita, synteettisiä väriaineita tai synteettisiä hajusteita

Vegaaninen, ei-eläinkokeilla testattu

Poistaa iholta ylimääräisen öljyisyyden vahingoittamatta ihon luonnollista suojakerrosta

Käyttöehdotus: Kastele saippua vedellä niin, että se alkaa vaahdota. Levitä runsaasti kasvoille ja vartalolle; huuhtele huolellisesti pois. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

Varoitukset:
Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat: Natriumpalmaatti, natrium palm kernelate -emulgaattori, vesi, glyseroli, olea europaea (oliiviöljy), lavandula angustifolia* (laventeliöljy), hiilipulveri, natriumglukonaatti, pogostemon cablin* (patsuliöljy), rosmarinus officinalis* (rosmaniirinlehtiöljy), citrus limon* (sitruunankuoriöljy), lycium barbarum (gojimarjansiemenöljy), simmondsia chinensis (jojobansiemeöljy), helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy), avena sativa (kauranlese), aloe barbadensis -lehtiuute, citrus aurantium dulcis (appelsiininkukkauute)

*100-prosenttisen puhdas eteerinen öljy

19,58 €