Young Living Thieves+ eteerinen öljy 5ml

Jälleen varastossa!

Voimakkaan sekoituksen eteerisiä mausteneilikka-, sitruuna-, kaneli-, Eucalyptus radiata- ja rosmariiniöljyjä sisältävä Thieves+ on saanut inspiraation neljästä 1400-luvulla eläneestä ranskalaisesta varkaasta, jotka kehittivät tämän erityisen tuoksuyhdistelmän. Tähän tarunhohteiseen yhdistelmään perustuva ainutlaatuinen Thieves+-sekoitus sisältää luonnossa esiintyviä ainesosia limoneenia, eugenolia ja eukalyptolia.

Se on yksi Young Livingin suosituimmista sekoituksista, jonka voimakkaat eteeriset öljyt muodostavat erityisen, tehokkaan ja mausteisen kokonaisuuden. Upean makuinen Thieves+ täydentää erinomaisesti maustehyllyä, sillä sitä voi nauttia sisäisesti ruokiin ja juomiin lisättynä tai ravintolisänä. Voit myös lisätä sitä 1-2 tipan verran päivittäiseen NingXia Red® -annokseesi, jolloin saat herkullisen mausteisen juoman täynnä hyviä ominaisuuksia.

Käyttöohje: Laimenna yksi tippa Thieves+-öljyä neljällä tipalla V-6TM Vegetable Oil Complex- tai muulla kasviöljyllä esim. oliiviöljyllä ja laita yhdistelmä kapseliin. Ota yksi päivittäin tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjeen mukaisesti.

Ainesosat: Mausteneilikan (Syzygium aromaticum)† nuppuöljy, sitruunan (Citrus limon)† kuoriöljy, kanelin (Cinnamomum verum)† kuoriöljy, eukalyptuksen (Eucalyptus radiata)† lehtiöljy, rosmariinin (Rosmarinus officinalis)† lehtiöljy.

 †100 %:n puhdas eteerinen öljy

Ravintolisillä ei tulisi korvata monipuolista ruokavaliota. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annostusta.


21,37 €